skip to Main Content

LED Verlichting voor Verenigingen van Eigenaren

iONLED:

  • Ontzorgt
  • Staat voor service
  • Biedt 5 jaar garantie
  • Investeert voor u
  • Is milieubewust

Besparen met behulp van LED verlichting

Op verlichting in het appartamentgebouw valt vaak nog veel energie, onderhoud en geld te besparen. Zo hangen op veel plekken nog verouderde armaturen. Behalve onnodig veel energieverbruik, reflecteren deze armaturen ook het licht te weinig in de openbare ruimten. Hiermee gaat bovendien een groot deel van de lichtopbrengst verloren.

Voldoende en goed Licht in de openbare ruimten is van groot belang! En geeft een gevoel van veiligheid.

In veel oudere appartamentgebouwen is het energieverbruik van deze verouderde verlichting ongemerkt opgelopen tot wel 50 procent van het totale elektriciteitsverbruik. Besparingen hebben dus een behoorlijke impact op de energierekening. Wie op korte termijn maatregelen neemt, ziet dan ook snel resultaat door gebruik te maken van iONLED in uw appartamentgebouw.

Sommige LED zijn financieel zo aantrekkelijk dat u bepaalde investeringen vaak al binnen een jaar kunt terugverdienen. Op de meeste iONLED verlichting is voor de VvE bovendien de Energie-investeringsaftrek (EIA) van toepassing. Dit is een fiscale regeling die een groot aantal vervangingsinvesteringen gedeeltelijk aftrekbaar maakt. Zo maakt u de terugverdientijd mogelijk nog een stuk korter.

Led Verlichting Voor Verenigingen Van Eigenaren

Neem contact op voor meer informatie over LED verlichting voor VVE’s

Wilt u met uw bedrijf overstappen op LED verlichting voor VVE’s? Heeft u behoefte aan meer informatie? Of wilt u direct onze hulp inschakelen? Dan kunt u ons bellen via 085-4890525. Mailen kan via info@ionled.nl of u laat een bericht achter via ons online contactformulier. Wij helpen u dan graag aan de gewenste LED verlichting VVE.