skip to Main Content

LED Kerstverlichting

iONLED:

  • Ontzorgt
  • Staat voor service
  • Biedt 5 jaar garantie
  • Investeert voor u
  • Is milieubewust

Kies voor milieuvriendelijke kerstverlichting van iONLED

iONLED professionele LED kerstverlichting is kerstverlichting met de kwaliteit en service waar iONLED voor staat. Onze doelgroep voor de professionele kerstverlichting zijn bedrijven, overheden, instellingen en enkele particulieren.

Opvallende professionele kerstverlichting zorgt voor een goede sfeer en uitstraling aan uw bedrijf in de koude wintermaanden. Daarbij kan bij juiste plaatsing van iONLED professionele kerstverlichting de algemene verlichting uitgeschakeld worden. Ook in de wintermaanden denken wij aan uw portemonnee.

LED kerstverlichting

Kies voor LED Duurzaamheid

Als u kiest voor professionele iONLED verlichting dan kiest u voor verlichting die jarenlang mee gaat. U zult aan de materialen merken dat u kwaliteit in handen hebt door de materialen die zijn toegepast om onze kerstverlichting te maken. Er wordt gebruik gemaakt van hoge kwaliteit rubberen snoeren met een 100% koperen kern. Solide stekkers zorgen er voor dat de kerstverlichting ook gemakkelijk aangesloten kan worden onder koude omstandigheden.

Wij bieden de mogelijkheid om, als u kiest voor iONLED professionele ledverlichting, dat wij langskomen om uw wensen te beluisteren en om zo een passende oplossing te bieden.

Daarom uw LED kerstverlichting kopen bij iONLED

iONLED biedt u de kans om er voor te kiezen om ons de verlichting bij u te laten plaatsen en te onderhouden. Ook bieden wij de optie om de verlichting op te slaan in de tijd dat u dit niet nodig heeft. Doordat we dan precies weten wat er met de verlichting gebeurd, kunnen wij u ook 5 jaar lang de garantie geven op uw iONLED LED kerstverlichting.