skip to Main Content

iONLED:

  • Ontzorgd
  • Staat voor service
  • Biedt 5 jaar garantie
  • Investeert voor u
  • Is milieubewust
IONLED Is Lid Geworden Van Uneto VNI

iONLED is lid geworden van Uneto VNI

UNETO-VNI is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. Waarom UNETO-VNI?

Leden van UNETO-VNI staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid, service en vakmanschap. Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven zijn lid.

Missie

Als eigentijdse, solide brancheorganisatie zetten wij ons in voor een vitale marktpositie van de technische installatiesector en elektrotechnische detailhandel. Door voor onze leden een zo ideaal mogelijke markt te creëren, kan de sector zich maximaal ontplooien. Hierdoor ontstaat er een optimaal economisch en financieel handelsklimaat. Dit draagt bij aan een sterke, duurzame economie.

Visie

Op maatschappelijk, sociaal en economisch terrein zijn we een toonaangevende speler in het publieke en politieke debat. We onderhouden contacten met overheid en politiek, onderwijsinstellingen, media, koepelorganisaties, vakbonden en fabrikanten- en consumentenorganisaties. We laten onze stem horen en behartigen de belangen van onze leden op economisch, sociaal, maatschappelijk en juridisch gebied. We bieden onze leden een platform voor kennisuitwisseling. Intussen bewaken we de waarde van het merk. UNETO-VNI staat voor service, vakmanschap en kwaliteit voor de opdrachtgevers van onze leden.

UNETO-VNI en iONLED passen dus erg goed bij elkaar. Wij bieden u onze producten en diensten dan ook aan onder de voorwaarden van UNETO-VNI. U vind deze voorwaarden op de via deze link: